مشاوره حقوقی رایگان - اجرای حکم غیابی

با سلام و عرض ادب خدمت وکلای محترم،
برای اجرای حکم غیابی در شکایت حقوقی ارایه ضامن از سوی خواهان نیاز هست؟ اگر نیاز هست دلیلش چیه؟
ممنون از راهنمایی شما

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام برای اجرای حکم غیابی خواهان می بایست ضامن معرفی نماید چرا که باید حقوق شخص غایب حفظ شود

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

سلام بله ، برای زمانی که خلاف ادعای وی طی واخواهی مشخص شود و خسارتی به شخص غایب وارد شده باشد

معصومه فدایی

سرکار خانم معصومه فدایی :

بله
بدین دلیل که حکم غیابی هست و امکان اعتراض برای محکوم علیه و جود دارد و اینکه در صورت نقض حکم امکان جبران خسارت از طریق وثیقه یا ضمانت فراهم باشد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بله . احتمال عدم قبول یا پذیرش دعوا نیاز به ضامن برای حکم غیابی دارد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله
برای اجرای حکم غیابی ، محکوم له باید ضامن معرفی نماید

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

بله. به دلیل اینکه رای غیابی و بدون دفاع خوانده صادر شده است

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

بله چون خوانده نتوانسته در جلسه از خود دفاع کند وبرای احتمال ایجاد خسارت این ضمانت اخذ میگردد

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
بله به ضامن نیاز هست و دلیل آن این که بدون دفاع خوانده به خواهان رای داده اند و ممکن است در آینده خوانده به دلیل ناآگاهی از رای واخواهی نماید .

عبدالصمد محمدی مقدم

جناب آقای عبدالصمد محمدی مقدم :

ارائه ضامن برای اجرای حکم غیابی ضروری است که اگر در آینده طرف مقابل نسبت به حکم اعتراض و حکم نقض گردیده از طریق ضامن امکان اعاده وضع به حالت قبل از اجرا وجود داشته باشه

الهام پیشگر

سرکار خانم الهام پیشگر :

سلام بله
به علت حفظ حقوق شخص غائب زمانی که معترض شود

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

باید حقوق شخص غایب حفظ شود و ضمانت برای همین ایت

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
متاسفانه بله
به علت جلوگیری از تضییع حقوق احتمالی خوانده ی غایب