مشاوره حقوقی رایگان - الزام به تمکین

سلام شوهرم دادخواست الزام به تمکین داده و در جلسه اول دادگاه قاضی من دعوت به منزل مشترک کرده و نوشت که یک کلید به من داده شود
ما قبلا در منزل پدر شوهرم در بالای شهر زندگی می کردیم
الان شوهرم میگه حقوقم کم هست و رفته پایین شهر یک منزل اجاره کرده منم با توجه که پدرم منزل بالای شهر دارد و قبلا بالای شهر زندگی می کردیم گفتم در شان من نیست و تقاضای کارشناسی دادم به نظر شما اعتراض من قبول می شود و اگر نشود باید در آن منزل زندگی کنم

پاسخ ها :

بهجت  اسماعيلي

سرکار خانم بهجت اسماعيلي :

سلام زوج باید متناسب با شان زوجه مسکن تهیه نمایدکه البته تمکن مالی زوج،نیز مد نظر قرار می گیرد.

اسماعيل  كمالي

جناب آقای اسماعيل كمالي :

جهت بررسی مدارک و مستندات تماس و یادر دفتر وکیل حاضر شوید