مشاوره حقوقی رایگان - رفع توقیف خودرو به علت چک برگشتی

با سلام خودرویی خریداری کرده بودم سند ماشین دست خودم هست بیمه نامه به نام خودم هست رفته بودم تعویض پلاک توقیف پلاک بودم برای آزادی خودرو باید چکار کنم ؟ و در ضمن توقیف پلاک روی پلاک فروشنده میباشد و فروشنده چک برگشتی داشته قبل اینکه ماشین را به من داده

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

خدمتتون عرض کنم اگر قبل از قرارداد شما این ماشین توقیف شده باشه ماشین متعلق به شخصی که قبل از شما را توقیف کرده و شما میتونید معامله را فسخ کنید و ضرر و زیان خودتون را مطالبه کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود اگر خودرو توقیفی را خریده اید معامله باطل و ثمن همراه با غرامات قابل مطالبه است

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر بعد از قرارداد شما توقیف شده باشد می توانید با دا‌دخواست اعتراض ثالث اجرایی بدهید در غیر این صورت باید معامله را فسخ کنید.