مشاوره حقوقی رایگان - مهریه

سلام. من با دختری عقد موقت انجام دادم و این عقد هم در محضر ثبت نشده و فقط بین خونواده ها روی کاغذ نوشته شده علت این که محضر از ثبت این عقد خودداری کرده اینه که آزمایش ما درست نبوده ( خونمون به هم نمی خورده ) و درمانگاه اجازه نامه عقد به ما نمی داد و من به اصرار مادر دختر زیر بار این عقد رفتم و الان نامزدم از من مهریه می خواهد آیا من باید مهریه را پرداخت کنم یا خیر ؟؟؟  من می توانم اثبات کنم که به اجبار مادر دختر بوده و تحت فشار و اغفال زیر بار این عقد رفتم آیا باز هم مهریه را باید پرداخت کنم ؟؟؟

پاسخ ها :

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
بله باید مهریه راپرداخت کنید ولی اگر بادخترنزدیکی نکرده باشید باید نصف مهریه راپزداخت کنید