مشاوره حقوقی رایگان - قانون جدید سال 98 درخصوص حکم جلب و پرداخت مهریه

با سلام
آیا صحت دارد که در سال 98 قانون جدید تصویب شده که اگر زوج قادر به پرداخت مهریه عندالمطالبه نباشد (چه بصورت یکجا چه به صورت اقساط)، نمی توان برایش حکم جلب گرفت؟؟؟
و آیا زوجی که حقوق دولتی و رسمی حدود 4 میلیونی دارد می تواند درخواست اعسار و یا تعدیل اقساط بدهد؟

پاسخ ها :

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
خیر قانون جدیدی دراین موارد تصویب نشده است جدیدترین قانون دراین خصوص قانون حمایت ازخانواده مصوب سال1391است که دران اگر مهریه سکه باشد تا110سکه درصورت عدم پرداخت زوج مشمول قانون محکومیت های مالی وبرگ جلب وزندان است ونسبت بر مهریه بالای 110سکه ملایت زوج شرط پرداخت است یعنی زوجه باید اثبات کند که زوج دارای اموال وتوانایی مالی است همچنین برگ جلب نسبت به مهریه های سکه بالای 110تا برگ جلب وزندان ندارد