مشاوره حقوقی رایگان - استفاده از خدمات بیمه خصوصی برای بیمه شدگان خدمات درمانی

سلام وقت بخیر
مادر بنده سرپرست خانوار هستند و بازنشسته آموزش و پرورش و دارای بیمه خدمات درمانی و بیمه تکمیلی خدمات درمانی. بیمه عمر هم دارند.
اما به دلیل اینکه بیمه خدمات درمانی بعضی موارد رو پوشش نمیده مثل هزینه های دندانپزشکی و موارد دیگه تصمیم گرفتیم از شرکت بیمه خصوصی استفاده کنیم. اسم بیمه ای که قصد داریم ازش استفاده کنیم بیمه ... هست که خدمات خوبی ارائه میده تا جایی که من تحقیق کردم. و به صورت تخصصی در حوزه بیمه عمر فعالیت میکنه. مواردی مثل دندانپزشکی و برخی ازمایشها و چیزهایی که معمولا بیمه هایی مثل خدمات درمانی پوشش نمیدن رو پوشش میده و خب شرایط خوبی رو فراهم میکنه برای کسانی که پا به سن گذاشتن.
سوال من این که استفاده از خدمات و مزایای بیمه های خصوصی در عین داشتن بیمه خدمات درمانی مشکل ساز نیست از نظر حقوقی و بعد از ثبت نام در بیمه ... مادر من میتونه از خدمات و پوشش های این بیمه استفاده کنه یا خیر؟
ممنون میشم زودتر پاسخ بدید.تشکر

پاسخ ها :

بیمه خصوصی بیمه