مشاوره حقوقی رایگان - مستمری به نوه

پدرشوهر من مستمری بگیر تامین اجتماعی بودن و فوت کردن وحقوق ایشان را دخترشان میگیرد
شوهر من بعد از ایشان فوت کرده و دو دختر از ایشان تحت قیومیت من هستند آیا از حقوق پدرشوهرم ب فرزندان من هم میرسد؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر تحت تکفل پدر بزرگ باشند بله در غیر این صورت خیر

محسن دولّو

جناب آقای محسن دولّو :

سلام. تا زمانی که طبقه اول هست به طبقات بعدی چیزی نمی‌رسد. مخصوصا اینکه شوهر شما هم زودتر فوت شده. خیر چیزی نمی‌رسد.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

خیر از مستمری چیزی تعلق نمیگیرد مگر اینکه دختران در زمان حیات پدر بزرگ تحت تکفل او بوده باشند

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

خیر. شرط تعلق مستمری به نوه این است که نوه تحت تکفل پدر بزرگ باشد در اینجا با توجه به اینکه پدر دختران بعدا فوت کرده لذا تحت تکفل پدر بزرگ محسوب نمیشوند

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

اگر تحت تکفل می بوده اند تعلق می گیرد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
خیر مستمری پدربزرگ فقط در صورتی
به نوه تعلق خواهد گرفت که از قبل نوه تحت کفالت پدربزرگ بوده باشد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

تنها در صورتی که تحت تکفل پدربزرگ باشند تعلق میگیرد