مشاوره حقوقی رایگان - خرید و نقل و انتقال خودرو لیزینگی

سلام
خودروی لیزینگی رو میخواهم خرید کنم که تمامی اقساطش سر رسید شده و شرکت لیزینگ روی پلاک شکایت گذاشته است. از طرفی صاحب خودرو خارج از کشور است و معامله بایستی وکالتی انجام بشه. با توجه به طلبی که از صاحب خودرو دارم (البته سندی برای اثباتش ندارم) صاحب خودرو، خودرو را در اختیار من گذاشته است و تنها پرداخت بدهی به لیزینگ را جهت مابه التفاوت و معامله رسمی خواستار شده است. با توجه به تمامی این شرایط و اینکه فروش خودروی در رهن لیزینگ جرم است، این معامله به چه صورت باید انجام بشه که منجر به کلاهبرداری توسط فروشنده نشود؟ ثمن معامله در قولنامه چه چیزی ذکر شود و وکالت نامه برای تعویض پلاک و انتقال قطعی سند به چه صورت تنظیم گردد؟

پاسخ ها :

اسماعيل  كمالي

جناب آقای اسماعيل كمالي :

مبلغ قسط را بعنوان ثمن در مبایعنامه قید نمایید . 09126398085