مشاوره حقوقی رایگان - اعتراض ثالث

با سلام. بنده آبان96یکباب مغازه سرقفلی خریدم و تحویل گرفتم و فروشنده چند ماه بعد در اداره دارایی نقل و انتقال را به نام بنده ثبت کرد و رسید دارایی داریم. بنده پس از یکسال مغازه رو فروختم و کامل پولمم گرفتم و تحویل خریدار دادم.حالا چند روز پیش یه اقا با مامور و حکم تخلیه مراجعه کرده و مدعی است که مغازه رو سال 95 خریده و فروشنده تحویلش نداده و رفته به کمک وکیل به نتیجه رسیده. من و خریدار من باید چکار کنیم؟

پاسخ ها :

اسماعيل  كمالي

جناب آقای اسماعيل كمالي :

جهت بررسی مدارک با وکیل تماس بگیرید 09126398085

عادل بابایی

عادل بابایی :

شما ذینفع هستید و حق اعتراض به حکم ان شخص را دارید البته باید مدارک بررسی شود تا پاسخ دقیق تری ارائه شود