مشاوره حقوقی رایگان - پرونده قطعی

با سلام خدمت بزرگواران. بنده تو یه پرونده حقوقی طلب 30 میلیونی داشتم که پرونده نزدیک یه ماهه قطعی شده و قرار شده یک سوم پیش پرداخت مابقی طی سه ماه پرداخت بشه الان نزدیک چهل روزه گذشته خواستم بدونم پیش پرداخت چه قدر زمان میبره تا واریز بشه

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

خودتان باید پرونده را پیگیری و امورات انجام دهید. باید درخواست صدور اجراییه بدهید و بعد از آن درخواست ارسال پرونده به اجرای احکام. بعد در اجرای احکام اگر محکوم علیه پیش قسط را پرداخت کرد که د اگر نکرد درخواست توقیف اموال و اگر اموال نداشت درخواست جلب کنید.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شما می توانید درخواست صدور اجرائیه بدهید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود اگر رای قطعیت یافته باشد تقاضای صدور اجرائیه نمایید. زمان مشخصی را نمی‌توان تعیین کرد