مشاوره حقوقی رایگان - امضا گرفتن از پدر

با سلام. پدر بنده به تازگی فوت شده یکی از خواهران حالا اومده میگه سه دانگ خانه را پدر به من داده در حالی که هیچ کدام از وراث هم اطلاعی از این موضوع ندارند و او میگوید پنج سال پیش با پدر مبایعه نامه نوشته و او را برده دفترخانه و وکالت فروش هم گرفته این در حالیست که ما میگوییم چرا تا حالا که پدر زنده بوده نگفتید ولی جوابی نمیدهد ضمنا پدر بنده بیش از چهل سال بیماری اعتیاد داشت و مطمئنن از وضعیت او سو استفاده کرده و حالا رفته دادگاه و درخواست الزام به تنظیم سند داده چه راه حلی داریم با تشکر

پاسخ ها :

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

دفاع کنید در همان پرونده به همین نحو و یا وکیل بگیزید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باید وکیل بگیرید تا بررسی شود وکالت که باطل است و مبایعنانه باید بررسی شود

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
وکالت که با فوت هر یک از طرفین منفسخ می شود و هیچ اعتباری ندارد.
با توجه به توضیحات شما دادگاه حکم به نفع خواهران خواهد داد مگر اینکه ثابت کنید پدرتان در آن زمان سلامت عقل نداشته که برای اثبات این موضوع باید حکم حجر بگیرید.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود وکالت با فوت منتفی و منفسخ می‌شود