مشاوره حقوقی رایگان - عدم امکان حضور در اولین جلسه ی شورای حل اختلاف

با سلام. به موجب یک معامله ی مسکن فروشنده به صورت غیر واقع و بدون داشتن هیچ گونه مدرکی همچون چک و یا سفته و یا تعهد قانونی از بنده بابت بدهکاری شکایت کرده و برگه ابلاغ داخل خانه ای که بنده فعلا در آن سکونت ندارم و در اختیار مستاجر است، افتاده شده است. با توجه به عدم امکان حضور اینجانب در اولین جلسه و اینکه برگه ابلاغ به دست خودم نرسیده، آیا امکان صدور حکم غیابی هست؟ ضمنا سند منزل به نام اینجانب بوده و در مبایعه نامه ی نوشته شده در دفتر املاک عنوان شده است که پس از وصول کل مبلغ معامله، سند به نام خریدار زده میشود و این خود مصداقی است که بنده هیچ گونه بدهی به ایشان ندارم. با تشکر فراوان

پاسخ ها :

اسماعيل  كمالي

جناب آقای اسماعيل كمالي :

جهت بررسی مدارک با وکیل تماس بگیرید 09126398085