مشاوره حقوقی رایگان - ورود به منزل زوجه

سلام
من و خانمم تو یک آپارتمان که با مهریه اش خریده زندگی می کردیم، بخشی از وسایل منزل را من خریدم و بخشی را با پول مهریه خریده
حالا من را از منزل بیرون کرده و قفلها را عوض کرده
آیا می توانم قفلها را شکسته و داخل خانه بشوم، با توجه به اینکه خانه متعلق به زوجه است
در صورت اینکار، پلیس می تواند من را از آن خانه بیرون کند؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود چنین رفتاری جرم است
بهتر دادخواست دهید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در صورتی که زوجه درب قفل را عوض کرده باشد شما نمی توانید وارد منزل شوید.
در صورت ورود زوجه می تواند با عنوان ورود به عنف شکایت کند .
شما اگر قصد ادامه زندگی ندارید می توانید با تهیه منزل دادخواست الزام به تمکین بدهید و در خصوص وسایلی که خریداری کرده اید دادخواست استرداد بدهید.
اگر قصد طلاق ندارید بهتر است بدون طرح دعوا موضوع را دوستانه حل و فصل کنید.