مشاوره حقوقی رایگان - حقوقی

سلام وقتتون بخیر. شوهرم 11 سال پیش خونه ای رو به طور وکالتی (وکالت غیرمنقول) به نامم کرده. ولی سند به نام شوهرمه. آیا من میتونم با این وکالتنامه بدون اطلاع شوهرم، سند را به نام خودم بزنم . ممنون
درضمن در وکالتنامه قید شده(حسب الاقرار موکل ضمن عقد خارج لازم حق عزل وکیل را از تاریخ 1390 به مدت پنجاه سال کامل شمسی از خود سلب و ساقط نمود) تشکر از لطفتون

پاسخ ها :

راضیه مصطفوی

سرکار خانم راضیه مصطفوی :

سلام بله در صورت در اختیار داشتن اصل سند مالکیت میتوانید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

بله می توانید انتقال دهید ولیکن برای همسر شما پیامک ارسال خواهد شد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بله می توانید طبق وکالتنامه عمل کنید.
توجه داشته باشید در صورت انتقال زوج می تواند ادعای ثمن معامله یا ابطال معامله صوری مطرح کند.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود با اختیار داشتن بله اصولا امکان پذیر است