مشاوره حقوقی رایگان - گرفتن ارث

سلام پدرم چهار سال است فوت کرده و مادرم زنده هست و انحصار وراثت هم کردیم و 6تا بچه هستیم 4تا پسر 2تا دختر میخواستم بدونم من آخرین فرزند هستم و حق خودم را می‌خوام اینا میگن نمیدیم حقی نداری برو شکایت کن و یک باغ داشت پدرم فروختن گذاشتن بانک سود میگیرین اصلا به من پولی هم نمیدن میخاستم بدونم میتونم اقدام کنم برای گرفتن سهم خودم لطفا راهنمایی کنید .

پاسخ ها :

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

با نحصار وراثت نسبت به تحریر و تقسیم ترکه اقدام نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با اخذ انحصار وراثت دادخواست تحریر و تقسیم ترکه بدهید.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود ابتدا نسبت به اخذ گواهی انحصار وراثت اقدام نمایید سپس دادخواست تحریر ترکه و تقسیم مطرح بفرمائید