مشاوره حقوقی رایگان - وکالتنامه وراث

دایی بزرگ بنده بعد از فوت پدرشان با عنوان نمایندگی بر امورات اموال برای کارهایی مثل گرفتن وام ،مجوز،...
ازتمامی وراث( برادران و خواهرانش ) وکالتنامه فروش محضری میگیرد
بعد از این ماجرا اموال بین برادران تقسیم و به خواهران یک ریال هم نمیدهند
مادرم و خاله هام همگی بیسواد هستن حتی الان هم نمیدانن چقدر مال بوده
گویا معتمد هم در وکالتنامه داشتن
ولی معتمد پدر یا فرزند نبوده
آیا بیسوادی و نگرفتن هیچ مبلغی امکان ابطال وکالتنامه را دارد

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

خیر ولی شما میتوانید دادخواست ارایه حساب وکالت را بخواهید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید ابطال وکالتنامه‌ها و قرارداد تنظیمی را از دادگاه بخواهید.

نازنین غنی فرجام

نازنین غنی فرجام :

با سلام اگر وکیل مصلحت موکل را رعایت نکند میتوانید وی رو از وکالت عزل کنید وبر علیه ایشان دادخواست بدین

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام بله میتوانید در این خصوص شکایت نمایید تا مورد رسیدگی قرار بگیرد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید دادخواست ابطال وکالت‌نامه بدهید.
اگر بتوانید وکالتنامه‌ را باطل کنید می توانید سهم مادرتان را بگیرید.