مشاوره حقوقی رایگان - سهم الارث

با سلام.
من دختری مجرد هستم که چند سالی هست پدر و با فاصله کمی مادر خود را از دست داده ام.
سایر خواهران و برادران از فروش خانه پدری به دلایل شخصی به من خودداری کردند و الان اصرار دارند که من سهم خود را به آنها بفروشم. طی این چند سال آنها به طور مداوم در آن خانه رفت و آمد داشته و از وسایل استفاده کرده اند. این در حالی است که پدرم شفاها تا زمان حیات مادرم و من، خانه و وسایلش را متعلق به مادر و من کرده بوده است. البته پس از آن من هم سهم خود را به آنها نفروختم. بهترین راهکار چیست؟ آیا استفاده آنها از ملک پدری و وسایلش مجاز بوده؟ ممنونم.

پاسخ ها :

حسن فضایلی راد

جناب آقای حسن فضایلی راد :

اگر بتوانید با شهادت شهود ثابت کنید که پدر در زمان حیات خود منافع ملک را تا زمان فوت شما به شما واگذار کرده، سایر وراث نمی‌توانند تا زمان حیات شما از آن استفاده کنند.

محسن جعفری

جناب آقای محسن جعفری :

با سلام
باید دادخواست اثبات و احراز مالکیت به سبب عقد هبه یا صلح مطرح نمایید . و چنانچه شاهد و یا دلیل خاصی وجود نداشته باشد ، درخواست سوگند نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
خیر
امکان خلع ید و مطالبه اجرت المثل ایام تصرف از متصرف وجود خواهد داشت

شما باید ابتدا درخواست انحصار وراثت را مطرح نمایید
و سپس با توجه به مستندات موجود دادخواست مناسب اقامه نمایید