مشاوره حقوقی رایگان - خسارت چک

سلام وقتتون بخیر. ببخشید ی سوالی داشتم از خدمتتون. ی واحد اپارتمان پیش فروش خریدیم که باید 98/1تحویل میدادن و تا حالا تحویل ندادن و ماهم یک چک به مبلغ 30میلیون باید 97بابت اون واحد پاس میکردیم ولی باس نکردیم. حالا سوالم اینکه الان خسارت این چک که برگشت زدن با توجه به قیمت اون اپارتمان تعیین میشه یا نرخ بانک مرکزی. پیشاپیش سپاس گزارم از پاسخگویی تون???

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود خسارت تاخیر تادیه چک از تاریخ صدور چک محاسبه می‌گردد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
خسارت تاخیر چک به نرخ تورم بانک مرکزی تعیین می شود.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید طبق مفاد قرارداد ، دادخواست مطالبه خسارت وجه التزام روزانه و سایر خسارات را تا زمان اجرای تعهد مطرح نمایید و
و در مورد چک ، باید خسارت تاخیر تادیه طبق شاخص سالانه بانک
مرکزی از تاریخ برگشت زدن چک پرداخت نمایید