مشاوره حقوقی رایگان - خسارت تاخیر تادیه چک

سلام بنده یک فقره چک رو به مبلغ 5 میلیون به تاریخ سال 93 به شخصی دادم و برگشت خورد و در همان زمان پول رو بخشی به خود شخص و بخشی به واسطه پرداخت و کلا تسویه کردم الان طرف بعد 10 سال اومده همون چک رو که به من گفتن گم شده رو در شورا از بنده شکایت کرده بنده حاضر شدم مبلغ رو طی 2 ماه پرداخت کنم که اسیر ثابت کردن و آوردن مدارک برای اثبات پرداخت در سال 93 که مدت ها گذشته نشوم و کاغذ سازش شورا را امضا کردم حالا از موعد پرداخت من بیشتر از دوماه شده و طرف رفته اجراییه گرفته که چون در سازش مدت دوماه قید شده و من سر دوماه پول رو پرداخت نکردم باید جریمه 10 سال تاخیر بدم و بنده چون اطلاعی نداشتم و متوجه نوشته توی سازش مبنی بر اینکه اگر تا 2 ماه تسویه نکنم باید جریمه بدم امضا کردم حالا میگن باید 60 میلیون بدی و چون سازش کردی راهی نداری ممنون میشم راهنمایی کنید یعنی طرف بابت بیست روز که از 2 ماه رد شده میگه 55 میلیون بده و در صورتی که قاضی یه جوری میانجگری کرد که حتی من نخوندم دارم چی امضا می‌کنم

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز به بررسی بیشتر و گفتگو متقابل دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد و