مشاوره حقوقی رایگان - شهادت شاکی

سلام یه قراردادی با پدرم تنظیم کردم اما پدرم امضا نکرد ولی 4الی 5 تا شاهد آن را امضا کرده اند حال از دستم بابت قرارداد شکایت کرده آیا شهادت شهودی که هیچکدام نبوده اند و فقط امضا کرده اند مورد قبول است؟؟؟

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

قرارداد می بایست خریدار و فروشنده دو طرف دعوا در ابتدا این را امضا کرده باشد شهادت شهود برای اعتبار بخشیدن بیشتر به این قرارداد زمانی که شخصی قراردادی را امضا نکرده تعهدی به تبعیت از او ندارد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود اگر پدر امضاء نکرده اند مسولیتی نیز ندارد
مگر لفظی توافقی انجام شده است
موضوع نیازمند بررسی بیشتر است

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
قراردادی که امضاء دو طرف قرارداد را نداشته باشد هیچ اعتباری ندارد و امضاء شهود نیز هیچ اعتباری به آن نمی دهد و تحت شرایطی جعل محسوب می شود.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خیر اگر قرار دادی فاقد امضا طرفین معامله باشد هیچ اعتباری نخواهد داشت حتی اگر چند نفر شاهد ان را امضا کرده باشند
و شهادت شهود هم پذیرفته نخواهد
شد