مشاوره حقوقی رایگان - گرفتن یک ونیم لیتر عرق

اگه کسیو یا یک و نیم لیتر عرق دستاز بگیرن و دفه اولش باشه هیچ گونه سابقه هم نداشته باشد دانشجو هم باشد دادگاه چه حکمی میده اگه حبس داره چه راهی داره ک نره حبس

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام با تنظیم لایحه دفاعیه دقیق
اصولا مجازات جزا نقدی خواهید داشت

سجاد یاوری

جناب آقای سجاد یاوری :

با سلام. جرمی تعزیری است و دست قاضی در این دسته از جرایم بازتر است. نهادهای ارفاقی زیادی وجود دارد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود امکان حبس وجود دارد میتوانید با دفاع جانانه یک وکیل رهایی یابید یا تخفیف شامل حال شما گردد.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات شما امکان تبدیل و تعلیق اجرای مجازات وجود دارد