مشاوره حقوقی رایگان - ورشکستگی بودن یا نبودن شرکت در صورتی که طلبکار به دادگاه دادخواست ورشکستگی شرکت داده باشد

سلام
اقدمات دادگاه:
ثابت شود شرکت ورشکسته نیست چیکار میکنند؟ ثابت شود شرکت ورشکسته هست چیکار میکنند؟ چون شرکت که استعلام گرفتم حسابشان خالی هست و دارایی ندارند و 2سال میشود پروژه به اتمام رسیده و دستگاه اجرایی (کارفرمای اصلی) با این شرکت تسویه حساب کردند نمیدونم با مبالغ صورت وضعیت مالی چیکار کردند

پاسخ ها :

اسماعيل  كمالي

جناب آقای اسماعيل كمالي :

شما در خواست مطالبه طلب نمایید جهت بررسی مدارک با وکیل تماس بگیرید 09126398085