مشاوره حقوقی رایگان - عواقب ننوشتن اجاره نامه

سلام. سه سال پیش زمینی را به شخصی اجاره دادم و اجاره نامه برای یک سال نوشتیم و چک تخلیه یک میلیارد تومانی هم از مستاجر گرفتم. ولی دو سال بعد را بدون نوشتن اجاره نامه و به صورت شفاهی اجاره دادم و مستجر هم سر موقع اجاره را واریز میکند. قبل از انقلاب هر شخص بدون اجاره نامه دو سال در ملکی میماند میتوانست طبق قانون حق پیشه و مهارت ادعای مالک بودن بکند.
میخواستم بدانم ننوشتن اجاره نامه برای دو سال گذشته برای مالک چه عواقبی دارد؟ ارزش ملک هشت میلیارد تومان است

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اگر هرسال قرارداد ببندید بهتره ، اون موضوع برای واحدهای تجاریه

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

موجب مالکیت مستاجر نمیشود اما توصیه میشود تمام قرارداد هر بار مکتوب شود

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
خیر حق کسب و پیشه برای املاک تجاری و قرارداد های زمان است.
در خصوص موضوع مورد نظر شما مشکل خاصی پیش نمیاد ولی بهتر است هر سال قرارداد تنظیم کنید