مشاوره حقوقی رایگان - قتل عمد

سلام یک پرونده در دادگاه مهاباد داریم قاتل قبل خاک دادشم گرفتن ولی اعتراف نکرده ولی مامور آگاهی و بازپرس پرونده میگن به دلیل و مدرک ثابت کردیم کار خودشه احتمالش هست طرفمون تبرئه بشه در ضمن خانواده ما از لحاظ مالی خوب نیست و پولی نداشتیم برای پرونده مان وکیل بگیریم وکیل معاضدتی گرفتیم میگن این پرونده برای این وکیل خیلی بزرگه چون طرف مان هم پول دار هم زوروزارتی چکار باید بکنیم؟

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام " ضمن عرض تسلیت درگذشت نابهنگام برادر مرحوم تان به عرض می رساند ؛ در فرض سوال هنوز متهم به قتلی که اعتراف صریح به قتل عمد نموده یا دلایل قضائی متقنی مبنی بر ارتکاب قتل توسط وی موجود باشد هنوز کشف نشده و فرد دستگیر شده فعلا در حد مظنون به قتل است . با این حال گرفتن وکیل تسخیری برای متهم به قتل الزامیست ولی شاکی یا شکات خصوصی چنین الزامی ندارند . معمولا گرانترین نرخ حق الوکاله در امور کیفری متعلق به جرائمی است که مجازاتش قصاص نفس یا اعدام است چونکه نتیجه و حکم وکالت پرونده با جان و نفس آدمی در ارتباط است . پیشنهاد می شود در صورت ضرورت به داشتن وکیل جهت دفاع از خون برادرتان ، با یکی از وکلای متخصص و باتجربه و منصف و فعال در زمینه قتل عمد واقع در حوزه قضائی شهرستان مهاباد استان آذربایجان غربی مشورت نموده و وارد مذاکره و عنداللزوم انعقاد قرارداد وکالت شوید . اگر هم تمکن مالی استخدام وکیل حائز شرایط ذکر شده را ندارید ناگزیر می باید با وکیل معاضدتی مذکور همکاری لازم را بنمائید هر چند وکیل محترم مذکور تجربه پرونده قتل عمد را نداشته باشد ولی قطعا اطلاعات حقوقی لازم جهت پیشبرد پرونده را داراست . از وکلای عضو افتخاری سایت دادراه ، اینجانب اسم وکیل محترمی را مشاهده ننمودم که دفتر محل فعالیتش در حوزه قضائی شهرستان مهاباد واقع شده باشد ولی وکلائی بودند که محل فعالیتشان در حوزه قضائی استان آذربایجان غربی و شهرستان ارومیه واقع است . در صورت تمایل می توانید ضمن جستجوی اسامی وکلای محترم عضو افتخاری سایت دادراه با یکی از وکلای محترم نزدیکترین حوزه قضائی به شهرستان مهاباد وارد مذاکره شوید .

یک وکیل

سلام. تسلیت عرض مینمایم و امیدوارم روحشان قرین رحمت حقتعالی باشد.حتی اگر قاتل به این امر اعتراف ننموده باشد و طبق گفته های بازپرس ارتکاب قتل توسط ایشان اثبات گردیده باشد احتمال تبرئه شدن ایشان ضعیف است. متاسفانه حق الوکاله در زمینه قتل اندک نیست و شما چاره ای جز همکاری با وکیل معاضدتی خود و یا انعقاد قرارداد با یکی از وکلای مجرب بصورت توافقی ندارید.