مشاوره حقوقی رایگان - رای بدون توجه به عدم صلاحیت دادسرا

سلام
شخصی در استانی دیگر سفته من رو اجرا گذاشته
بنده طی لایحه دفاعی عدم صلاحیت دادگاه رو زدم طبق قانون که شخص باید به محل سکونت من بیاد جهت پیگیری و جلسه باید اینجا یعنی محل سکونت من برگزار بشه.
اما متاسفانه دادسرا به ارایه عدم صلاحیت دادگاه توسط بنده توجهی نکرده. رای داده و 20 روز مهلت تجدید نظر خواهی داده
حال من چطوری به این حکم اعتراض کنم که نیابت به محل سکونت من بخوره؟ چه نوع درخواست و تجدیدی باید ثبت کنم؟ ممنون میشم راهنمایی کنید

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

شاید محل پرداخت سفته همان شهر بوده اما اگر صالح نبود قرار عدم صلاحیت صادر می کردند

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر صالح نبود قرار عدم صلاحیت صادر میکرد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر دادگاه صلاحیت نداشته باشد قرار عدم صلاحیت صادر می کند به هر حال می توانید در مهلت تجدیدنظر اعتراض کنید و به صلاحیت دادگاه ایراد بگیرید.
توجه داشته باشید در مورد سفته و سایر اسناد تجاری صرفا محل آدرس خوانده صالح به رسیدگی نیست .

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام باید شما باید در مهلت
مقرر تجدیدنظرخواهی نمایید
و در لایحه به عدم صلاحیت دادگاه
ایراد بگیرید و

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود عدم صلاحیت منتفی است باید دید محل اجرای تعهدات و صدور و محل اقامت خوانده است یا محل وقوع جرم
صلاحیت با مقام رسیدگی کننده است