مشاوره حقوقی رایگان - دیه کشیدگی تاندون

باسلام. ببخشید میخواستم بدونم دیه کشیدگی تاندون مچ پا چقدر میشه؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
تعیین میزان دیه با پزشکی قانونی است

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام بستگی به درصد تعیینی توسط پزشکی قانونی دارد

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

پزشکی قانونی درصد دیه وحراحات شما را تعیین خواهد نمود

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود میزان صدمات را پزشک قانونی تعیین می‌نماید و برمبنای آن دادگاه مبادرت به انشا رای می‌نماید و النهایه اجرای احکام مربوطه محاسبه خواهد کرد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

تعیین درصد دیه توسط پزشکی قانونی انجام میشود

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

درود میزان دیه با تشخیص پزشکی قانونی تعیین و ازطریق اجرای احکام محاسبه خواهد شد.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

میزان دیه بسته به تشخیص پزشکی قانونی است و باید از طریق اجرای احکام کیفری محاسبه شود