مشاوره حقوقی رایگان - محاسبه ى ديه

سلام
خواستم ببينم اين موارد مجموعا چقدر ميشه
١_پارگى كوچك كناره خارجى ابروى چپ (داميه)
٢_شكست شاخ فوقانى وتحتانى عانه چپ و شاخ تحتانى عانه راست و لبه حفره حقه اى چپ لگن كه تحت كشش استخوانى سمت چپ قرار گرفت
٣_آسيب (كنتوزيون) ريه راست و چپ
٤_شكست ثلث تحتانى استخوانى درشت نى و نازك نى ساق راست كه هردو استخوان تحت عمل جراحى قرار گرفت با ادوات ارتوپدى ثابت شدند
٥_شكستگى ثلث ميانى ران راست كه تحت عمل جراحى پيچ و پلاك شد
٦_شكستگى دنده ى ٢ و ٧و٩و١٠و١١سمت چپ كه دنده هفت محيط بر قلب است
٧_آسيب نسج نرم ران راست وساق دست راست وزانوى راست(هركدام حارصه)
٨_آثار ساييدگى تازه التيام يافته پشت دست راست وچپ و كف دست راست و زانوى راست(هركدام حارصه)
٩_ساييدگى درمراحل پايانى التيام پشت دست چپ و داخلى تحتانى ران پاى راست(هر دوحارصه)
١٠_كبودى تورم درحال جذب سمت چپ لگن
١١_ساييدگى درمراحل پايانى جذب سمت چپ صورت(حارصه)
١٢_شكستگى استخوان بازوى چپ
١٣_شكستگى بال ايليام لگن سمت چپ

پاسخ ها :

مهدی شیروانی

جناب آقای مهدی شیروانی :

درصد جراحات توسط پزشکی قانونی تعیین و در حکم لحاظ میشود