مشاوره حقوقی رایگان - مشخصات سجلی و آدرس افراد

سلام . نحوه دستیابی قانونی به مشخصات سجلی و آدرس افراد جهت اقامه دعوی علیه آنان چگونه است ؟؟؟!
و نحوه اقامه دعوا علیه خوانده زندانی ؟؟!
آیا زندان مرجعی برای ابلاغات محسوب نمیشه ؟!
و حتما اقامتگاه و محل سکونت زندانی باید قید بشه در دادخواست؟!
چگونه میشه از زندان درخواست کرد که مشخصات آدرس سکونت و سجل زندانی را در اختیار افراد برای اقامه دعوی در همان مرحله دادخواست علیه آنان کرد ؟! آیا امکانپذیره ؟!
تشکر

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از زندان خیر
شما اگر نام و نام خانوادگی شخص مورد نظر را دارید می توانید طرح دعوا کنید و نشانی وی را زندان اعلام کنید.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

زندان میتواند اقامتگاه و آدرس برای ابلاغ باشد