مشاوره حقوقی رایگان - ممنوع الخروجی بعلت دیپورت شدن از ترکیه

با سلام و احترام
بنده حدود چند ماه پیش برای کاری به ترکیه سفر کردم و متاسفانه هنگام خرید در فروشگاهی بعلت اینکه با جنس خارج شدم تا از مادرم که خسته بود و بیرون نشسته بود پول بگیریم آقایی یهو مرا به داخل کشید و شروع کرد با تندی حرف زدن متاسفانه من ترکی نمیدانم و دست و پا شکسته انگلیسی برایش هر چه توضیح میدادم متوجه نمیشد برای هر که آمد ار پلیس و مسئول فروشگاه هر چه توضیح میدادم نمیفهمیدند و مرا بازداشت کردند و بعد مترجم آوردند که گفت طرف ترکها را میگیرد و قاضی حکم داد که آزادم ولی دیپورت میشوم و وکیل به من گفت میتوانم اعتراض کنم ولی یک هفته طول میکشد ولی چون باید برمیگشتم حتما سر کار گفتم من فقط برگردم ایران ، در ایران آخرین نفر از هواپیما آمدم بیرون که چند آقا آمدند دلیل دیپورت شدن مرا پرسیدند و بعد قانع شدند و پاسپورت مرا دادند گفتند وگرنه اینجا هم بازداشتت میکنند گفتند پرونده ای که ترکیه داده به آنها را می اندازند دور چون فهمیدند حق با من بوده حالا برای تمدید پاسپورت میخواهم اقدام کنم میترسم بگویند ممنوع الخروجی یا باز بازجویی کنند چرا از ترکیه دیپورت شدی آیا میتوانند استعلام بگیرند ؟

پاسخ ها :

پرسشگر :

با تشکر ، فقط چطور میتونم مطمعن بشم که همه چیز اوکی هست؟ چون ویزای کانادای من اومده نگرانم خیلی

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

استعلام میگیرند و واضح است . اما اگر علت ان منتفی باشد پاسپورت در نهایت تمدید میشود