مشاوره حقوقی رایگان - هزینه کفن و دفن

مادر من در 24 اسفندماه 1400 فوت شده و خودش هم بعد فوت پدرم در سال 81 حقوق پدرم را از سازمان تامین اجتماعی دریافت می کرد و امروز برای هزینه کفن و دفن مراجعه کردم که گفته اند اگر بیمه شده اصلی در قید حیات نباشد به زنش هزینه کفن ودفن تعلق نمی گیرد ،و سازمان تامین اجتماعی خواهان عودت عیدی سال 1401 و مابه تفاوت حقوق تا 23 اسفند 1400 لطفا علت و راهنمایی بکنید.

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود اظهارنظر دقیق مستلزم بررسی جمیع مستندات است و گفتگوی طرفینی را می‌طلبد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید از مرجع مربوطه پیگیری کنید