مشاوره حقوقی رایگان - مهریه صیغه موقت

با عرض سلام و خسته نباشید
من زنی رو 5ساله صیغه کردم در موقع خوندن صیغه ماهی300 تومن و 50عدد سکه یک گرمی قرار شد ولی خانوم موقع عقد گفتند 50عدد نیم سکه و این بگو و مگوی ما به نتیجه نرسید آخوند گفتند صیغه توافقی هستش من فقط مینویسم 50عدد سکه خودتون توافق کنید حتی طلا بودنشم ننوشته الان خانم با مراجعه به دادگاه 50عدد سکه تمام بهار از من مطالبه کرده آیا میتونه؟

پاسخ ها :

مهدی شیروانی

جناب آقای مهدی شیروانی :

چرا نتونه.سکه منظور سکه طلاس دیگه.مورد کتبی و مکتوب عقدنامه ملاک هست.نهایت با شهود در جلسه اختلاف متن و واقعیت رو عنوان کنید

یک وکیل

سلام اصل بر سکه تمام بهار هست شما باید خلافش رو ثابت کنید