مشاوره حقوقی رایگان - افراز و فروش

سلام.
بنده به همراه یک نفر، ملکی را بصورت شراکتی از شرکتی دولتی بصورت قراداد مشروطی خریدیم که شرط آن، این است که پس از ساخت و اخذ پایانکار شهرداری، این شرکت سند رسمی را به نام ما انتقال خواهد داد و برای ساخت 18 ماه مهلت داده است. درغیراینصورت قرارداد فسخ خواهد شد و باتوجه به افزایش قیمت زمین متضرر خواهیم شد. شریک اینجانب حاضر به همکاری در جهت ساخت و یا فروش ملک مذکور نیست، و حتی حاضر به پرداخت هزینه فیش شهرداری بابت جواز نیست.
شرکت فروشنده اعلام کرده که ملک قابل افراز نیست ولی دادگاه این شرکت را دارای صلاحیت در تشخیص غیر قابل افراز بودن نمی داند. و اداره ثبت نیز ما را مالک نمیداند تا تقاضای افراز من را جواب دهد. دادگاه نیز اداره ثبت را مرجع صالح برای غیر قابل افراز بودن زمین می داند تا پس از ان دستور فروش صادر کند.
با توجه به مهلت 16 ماهه باقیمانده برای ساخت و اتمام بنا، چه اقدام قضایی بهتر است تا انجام دهم؟

پاسخ ها :

جهانبخش باقری مطلق

جناب آقای جهانبخش باقری مطلق :

سلام ، شما تعهدات اولیه خود را انجام دهید و شرکت را الزام به انتقال سند رسمی کنید.