مشاوره حقوقی رایگان - عفو رهبری

سلام همسر بنده را14آذرماه به جرم نگهداری موادگرفتن دادگاه قبل22بهمن10سال حبس داده ولی پرونده27بهمن ماه بخاطراعتراض دادستان به دیوان عالی فرستاده شده حکم فعلاقطعی نشده میخواستم ببینم عفورهبری شامل همسرم میشه؟

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام خیر.باید مدتی در زندان باشد بعد شرایط در نظر گرفته میشود

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

خیر عفو رهبری مختص احکام قطعی
می باشد
ولی بعد از قطعی شدن حکم شما
میتوانید درخواست عفو موردی
را نمایید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام بعد قطعی شدن حکم و تحمل قسمتی از مجازات ممکن است

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

این موضوع بستگی به شرایط روحی و اخلاقی و سابقه همسرتان دارد . و همچنین به میزان مواد کشف شده .

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اصولاً عفو رهبری مشروط به شرایطی است که در آیین نامه عفو ابلاغ می گردد