مشاوره حقوقی رایگان - عدم رسیدگی صحیح اداره کار

سلام و عرض ادب
بنده ازتاریخ 5 تیرماه 99 تا 30 بهمن 99 جایی مشغول بودم. با توجه به شکایت بنده و عدم حضور کارفرما و اثبات رابطه کاری و مدت زمان کارکرد رای به نفع بنده صادر شد اما حرفی از حقوق عقب مانده درون دادنامه نبود و فقط عیدی و سنوات را حساب کرده بودند که کلا 3.700.000 شده. به رای اعتراض زدم. درخواست خودم رو گفتم که حقوق رو حساب نکردید و کارفرما هم طبق معمول حضور نیافته بود. اما رای اومده و همون رای قبلی رو تایید کرده. الان من چیکار میتونم کنم؟
ممنونم ازتون

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

میتوانید بابت حکم اداره کار به دیوان شکایت کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام حکم قطعی هیات حل اختلاف کارگر و کارفرما ، قابل اعتراض در دیوان عدالت میباشد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود خطاب به دیوان عدالت اداری طرح اعتراض نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

اگر شما احساس می‌کنید حکمی در هیئت حل اختلاف صادر شده و به ضرر شما می باشد درست است که قطعی گردیده اما شما می توانید با دلایلی که برای خود محرز می دانید از طریق دیوان عدالت اداری کشور اعتراض خود را به ثبت برس

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید از طریق دیوان عدالت اداری پیگیری کنید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر از طریق اداره کار چنین رایی صادر شده میتوانبد به ان در دیوان عدالت اداری شکایت کنید . و اگر در مرحله تجدیدنظر خواهی اعتراض نکرده اید این حق را دارید .

پرسشگر :

ممنون از همه ی بزرگواران که راهنمایی کردید. مراحل شکایت از دیوان به ترتیب چه گونه است؟

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام از طریق دیوان عدالت قابل اعتراض است

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

میتوانید نسبت به رای قطعی اداره کار از طریق دیوان عدالت اداری اعتراض نمایید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

از طریق دیوان عدالت اداری پیگیری و اعتراض نمایید