مشاوره حقوقی رایگان - عدم تعویض پلاک موتور سیکلت

درود و امیدوارم خوب باشید،من چند سال موتورم را به یک بنگاهی فروختم و او هم پس از آن به شخص دیگری ،و چند سال از این موضوع می‌گذرد و با استعلامی که گرفتم به تازگی متوجه شدم که پلاک موتور هنوز به نامم میباشد و نمی‌دانم سند را به نام خودم زده بودم زمانی که موتور را خریده بودم یا نه ... در اینجا لطفا بگویید که وقتی من آن موقع پلاک را عوض کردم پس از خرید ،حتما می‌بایست سند میزدم و بعد تعویض پلاک میکردم یا خیر ؟
من درخواست توقیف پلاک را زدم البته
و حالا سوال دیگری هم دارم،
به این صورت که شرح دادم ،آیا هنوز سند موتور سیکلت به نام میباشد یا خیر وقتی که پلاک در زمان فروشم به نام من بود .
و برای جلوگیری از خطرهای احتمالی چه کاره دیگری بایستی بکنم .
ممنون از شما

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

قانون جدید جهت تعویض پلاک و به همراه نقل و انتقال به تازگی صادر شده شما میتوانید توقیف موتور را بخواهید برای فک پلاک اما در صورت اینکه سند به نام شما هست یا خیر باید اقدام نمایید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

از طریق راهور درخواست تاریخچه پلاک کنید تا مشخص شود پلاک به نام کیست؟ سپس اگر هنوز پلاک بنام تان بوده درخواست فک و توقیف پلاک دهید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

به پلیس راهور مراجعه و بخواهید تا چک شود این پلاک چه وضعیتی دارید و بعد در صورت نیاز اقدامات قضایی را انجام دهید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

مشخص نمی باشد الزام به تعویض پلاک مطرح نمایید

پوریا مجیدیانی

جناب آقای پوریا مجیدیانی:

باسلام
دادخواست الزام به فک پلاک تقدیم نمایید