مشاوره حقوقی رایگان - اتهام انتسابی

سلام من یه ابلاغیه اومده که توش هیچ چیزی درمورد اتهام من ننوشته و خودمم واقعا هیچ کاری نکردم اما چند وقت پیش از طرف یه نفر تهدید به شکایت شدم که مربوط به سرقت ماشینه
لازم به ذکره من ساکن کرمانشاه و اون آقا ساکن تهرانن و هیچ شاهدی مظنون بر اینکه من اونجا بودم ندارم و ادعاش اینه که من یکنفر رو اجیر کردم که ماشینش رو بدزده
با اینکه من اصلا از پارسال که از تهران برگشتم هیچ نوع ارتباطی با تهزان نداشتم
اگه ابلاغیه من مربوط به این قضیه که حدس میزنم باشه ممنون میشم درمورد دادگاه و نحوه دفاع راهنمایی کنید

پاسخ ها :

مهدی شیروانی

جناب آقای مهدی شیروانی :

انکار و انکار و انکار چه زمان و چه مکان وقتی نبودین چطور قابت میکنه بودین

اسماعيل  كمالي

جناب آقای اسماعيل كمالي :

جهت بررسی مدارک و مستندات تماس و یادر دفتر وکیل حاضر شوید