مشاوره حقوقی رایگان - غصب ملک

پدرم یک قطعه زمین مسکونی در داخل روستایمان را سال 53 خریده است و این زمین از سال 65 که به شهر مهاجرت کرده اند متروکه مانده است، حدود سال 79 اداره برق شهرستان آمده در داخل زمین ما ترانس برق گذاشته،بطوریکه عملا امکان ساخت خانه بر روی زمین فوق را ناممکن ساخته، در مراجعه به اداره برق به من گفتند که زمین دیگر مال اداره برق هستش و مال شما نیست و دلیلشان هم این است که آن زمان ریش سفیدهای روستا این محل را برای ترانس برق پیشنهاد دادن،
حال سوال من این است که آیا ما میتوانیم زمین خودمان را پس بگیریم؟
نکته: مدرک خرید زمین توسط پدرم بصورت دست نویس با اثر انگشت خریدار و فروشنده و شاهدها موجود می باشد.
نکته دوم: اعضای روستا حاضرند شهادت بدهند که این زمین مال پدر من می باشد.

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید خسارت خود را از اداره برق بگیرید.