مشاوره حقوقی رایگان - غصب عدوانی زمین

سلام علیکم
آیا گذشت زمان تاثیر در غصب ملک دارد
مثلاً همسایه من به قصد تصرف قسمتی از ملک من اقدام به تصرف کرده و پنجاه سال است در تصرف ایشان است و الان مجدداً اقدام به تصرفات دیگر نموده، من می توانم درخواست شکایتی از ایشان داشته باشم مبنی بر اینکه پنجاه سال قبل قسمتی از ملک را تصرف نموده؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

خیر تنها جنبه کیفری مشمول مرور زمان است نه جنبه حقوقی

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شما می توانید با عنوان تصرف عدوانی شکایت کنید.
با توجه به اینکه پنجاه سال در تصرف نامبرده است شکایت تصرف نتیجه ای نخواهد داشت.
اگر مدارک مالکیت دارید که ملک شما است و تصرف شده می توانید دعوای مالکیت مطرح کنید.
نسبت به قسمتی که جدیداً تصرف کرده می توانید با عنوان تصرف عدوانی شکایت کنید.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

شما میتوانید از لحاظ حقوقی مورد را پیگیری کنید مرورزمان مربوط به شکایت کیفری هست

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
مرور زمان تنها در امور کیفری راه دارد.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام چون زمان زیادی گذشته بهتر است دعوای خلع ید مطرح کنید

عباسی عزت آبادی  محمد

عباسی عزت آبادی محمد :

سلام شما به استناد مدارک مالکیت خود می توانید علیه ایشان شکایت نمایید. ابتداعا دادخواست تامین دلیل مبنی بر تعیین حدود مالکیت شما الزا استمی

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید دلیل مالکیت به مرجع قضایی ارائه نمایید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام بله شدنی است ولی بدن دفاعیات و ادعات مناسب قطعا رد میشه

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

مرور زمان شامل امور کیفری میشود

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

تاثیری ندارد اما می توانید قرینه و اماره ی مالکیت باشد

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

شکایت کیفری خیر ولیکن به صورت حقوقی امکانپذیر است

محمدباقر حیدری

جناب آقای محمدباقر حیدری :

سلام ، مرور زمان برای جهت کیفری است و از جهت حقوقی می توانید اقدام کنید

یک وکیل :

با سلام
بله از طریق طرح دعوای حقوقي قابل پیگیری است .

یاسین علی رحمانی

جناب آقای یاسین علی رحمانی :

شامل مرور زمان می باشد .
میتوانید شکایت حقوقی بنمایید

ابراهیمی صحنه اردشیر

جناب آقای ابراهیمی صحنه اردشیر :

با سلام. در صورت داشتن دلایل مناسب، مبنی بر ورود ایشان به ملک شما، امکان طرح دعوای حقوقی وجود دارد.

پرویزرشیدی

جناب آقای پرویزرشیدی :

بله بابت تصرف میتونی شکایت کنی ودرنهابت رفع تصرف هم میشه گرفت

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

نسبت به تصرف 50 سال قبل نمی توان شکایت کیفری تصرف عدوانی نمود ولی حقوقی می توانید اقدام کنید نسبت به تصرف اخیر و مجدد ایشان می توانید هم شکایت کیفری و هم دادخواست حقوقی دهید

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

مرور زمان تنها در امور کیفری راه دارد.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
تحت عناوین حقوقی می توانید پیگیری لازم را انجام نموده و دادخواست مناسب تنظیم نمایید