مشاوره حقوقی رایگان - اعتراض به رای

عرض سلام و خسته نباشید
بنده یک شکایت از کارفرما داشتم، با اینکه رابطه کارگری کارفرمایی ثابت شده بود و.... و عدم حضور کارفرما رای به نفع بنده صادر شد. اما خیلی کمتر از چیزی که باید تعیین میشد بود، که اعتراض زدم و در هیئت تشخیص دلایل خود و مدارک رو نشون دادم و تایید کردن. اما حالا رای اومده و بازهم همون رای قبلی تایید شده. حالا من دوباره دادخواست بدم بهتر به نتیجه می‌رسم یا به دیوان عدالت اداری اعتراض بزنم؟

پاسخ ها :

یک وکیل

با سلام
برای ارائه پاسخ می بایست توضیحات تکمیلی را بفرمایید

پرسشگر :

سلام و عرض ادب
بنده ازتاریخ 5 تیرماه 99 تا 30 بهمن 99 جایی مشغول بودم. با توجه به شکایت بنده و عدم حضور کارفرما و اثبات رابطه کاری و مدت زمان کارکرد رای به نفع بنده صادر شد اما حرفی از حقوق عقب مانده درون دادنامه نبود و فقط عیدی و سنوات را حساب کرده بودند که کلا 3.700.000 شده. به رای اعتراض زدم. درخواست خودم رو گفتم که حقوق رو حساب نکردید و کارفرما هم طبق معمول حضور نیافته بود. اما رای اومده و همون رای قبلی رو تایید کرده.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
توضیحات شما واضح و کامل نیست و با این توضیحات امکان پاسخگویی وجود ندارد.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید از رای قطعی هیات حل اختلاف کارگر و کارفرما در دیوان عدالت اعتراض نمایید و

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بابت این رای هیات حل اختلاف کارگر و کارفرما در دیوان عدالت اعتراض نمایید