مشاوره حقوقی رایگان - اعتراض به رای دیوان عدالت اداری

باسلام بنده 9سال درپمپ بنزین کارکردم بخاطر ندادن حق وحقوقم از کارفرما شکایت کردم که تواداره کار و هیات تشخیص محکوم به پرداخت جریمه شد بعد از گذشت 15روز در دیوان عدالت اداری با دادن همان مدارک در دیوان عدالت اداری شکایت کرده و گفته بنده به کارفرما بدهکارم آیا ممکنه دیوان رای رو نقض کنه ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.

پاسخ ها :

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

نسبت به اجرای حکم اداره کار اقدام کنید

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام موضوع قابل بررسی می باشد برای راهنمایی بهتر از طریق مشاوره تلفنی داد راه با بنده تماس بگیرید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
دعوای ایشان بی نتیجه است ربطی به دیوان ندارد .

یوسف حزبا

جناب آقای یوسف حزبا :

بله اگه مدارک و مستندات قوی و جدید داشته باشه