مشاوره حقوقی رایگان - دیوان عدالت اداری

سلام لطفا راهنمایی کنید بفرمائید امکانش هست به رای دوم و دادگاه تجدید نظر دیوان عدالت اداری اعتراض یا اعاده دادرسی زد؟؟؟؟لطفااا راهنمایی کنید

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر دلایل کافی و جدید دارید می‌توانید اقدام کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

در صورت داشتن دلایل و مستندات می‌توانید اقدام نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر حکم قطعی صادر شده باشد صرفاً تحت شرایطی می توانید درخواست اعاده دادرسی بدهید

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

در صورت داشتن دلایل و مستندات جدید می‌توانید اقدام نمایید

علیرضا صفری

جناب آقای علیرضا صفری :

اگر در مورد پرونده شما یک از موارد زیر وجود داشته باشد ; اعاده دادرسی در دیوان عدالت اداری نیز امکانپذیر است :
درصورتی‌که حکم صادرشده به موضوع شکایت ارتباطی نداشته باشد.
حکمی که صادرشده بیشتر از تقاضای شاکی و یا موضوع دادخواست باشد.
در حکم تضاد وجود داشته باشد به‌عنوان‌مثال چنانچه برای حکم مدارک کافی وجود نداشته نباشد و دیوان عدالت اداری به نفع آن رأی صادر کند، در این صورت در حکم تضاد وجود دارد.
جعلی بودن اسناد ارائه‌شده، در دادگاه بعدی ثابت شود و یا اعتبار آن تأیید نشود

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام تحت شرایطی میتوان اعاده دادرسی خواست