مشاوره حقوقی رایگان - کلاهبرداری بنگاه

با سلام

من خونه را به شخصی اجاره و رهن یک ساله دادم و قرارداد تنظیم شد. مستاجر همان خونه را به شخص دیگر رهن کامل داده است و مبلغ ان را به مالک نداده است. و قرارداد ناقص وبدون تاریخ ابتدا و انتها زمان رهن و و موجر را مالک اصلی نوشته و بدون امضا و تایید مالک واقعی کامل پول را گرفته و فعلا فراری است . نه کرایه خود به مالک میده و بیم آن می رود مبلغ ودیعه کامل را خم ندهد.
بفرمائید تکلیف مالک چیست ؟
و با مستاجر که فعلا در ملک مورد بحث سکونت دارد چیست؟
قرارداد اولیه بیست میلیون ودیعه اجاره ماهی 4میلیون
قرارداد دوم که توسط مستاجر اقدام شده 140 میلیون رهن و اجاره 500 تومان .
آیا مالک هم زمان از هردو باید شکایت کند ؟ یا از مستاجر اول شکایت نماید
چون سه ماه کرایه نداده . و فرا ری است . و پس دریافت حکم تخلیه طبق قانون بند 6 قولنامه رسمی
بعدا درخواست خلع ید از مستاجر دوم
که ساکن است؟ لطفا راهنمایی بفرمائید. تشکر

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

باید قرارداد شما با مستاجر بررسی سود که آیا به او حق انتقال منافع را داده بودید یا نه و بر اساس ان اقدامات قانونی متناسب انجام داد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید بلا فاصله دادخواست تخلیه ملک به علت عدم پرداخت اجاره بها را به طرفیت مستاجر و متصرف اقامه نمایید و

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
به دلیل عدم پرداخت اجاره بها دادخواست تخلیه بدهید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام و ادب و احترام در خصوص سوال شما عرض کنم، جهت اظهارنظر بهتر ، بررسی کامل موضوع و مستندات ضروری است