مشاوره حقوقی رایگان - دیه اعضای بدن

سلام خسته نباشید قطع عضو وچند شکستگی در بدن فرد می‌تواند آیا دیه به فرد آسیب دیده از کل سقف دیه کامل بیمه بیشتر باشد؟ یا فقط بیمه تا سقف میزان دیه رو پرداخت میکنه؟

پاسخ ها :

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

امکان دارد. پزشکی قانونی درصد آنرا مشخص میکند.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

پزشکی قانونی میزان انرا تعیین میکند

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

امکان دارد بسته به نظر پزشکی قانونی دارد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

با تشخیص پزشکی قانونی است ولی ممکن است بیشتر هم باشد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام مبلغ دیه می تواند بیشتر از دیه کامل باشد ولی بیمه فقط تا سقف تعهد بیمه ، دیه را پرداخت خواهد کرد
و مابقی باید از خود متهم اخذ بشود

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود میزان صدمات را پزشک قانونی تعیین می‌نماید و برمبنای آن دادگاه مبادرت به انشا رای می‌نماید و النهایه اجرای احکام مربوطه محاسبه خواهد کرد
بیمه تا سقف تعهدات خود مکلف به پرداخت است

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام ممکن است بیشتر شود ولی بیمه تا سقف بیمه نامه پرداخت میکند

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

درود میزان دیه با تشخیص پزشکی قانونی تعیین و ازطریق اجرای احکام محاسبه خواهد شد.