مشاوره حقوقی رایگان - ساختن ملک ورثه ای

با سلام
مادر بنده سال 93 فوت کردند و ما هیچ اقدامی جهت انحصار وراثت انجام ندادیم
برای ساختن ملکی که به نام ایشان بوده باید از کجا شروع کنیم و مبلغ مالیات بر ارث بابت این ملک چگونه محاسبه می شود؟
با تشکر

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

ابتدا بایستی گواهی مالیات بر ارث را از طریق دارایی درخواست نمایید و اموال مادر خود را به دارایی معرفی و گواهی مربوطه را اخذ و سپس درخواست انحصار وراثت را از طریق دفاتر خدمات قضایی را مطرح نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید ابتدا انحصار وراثت را
انجام بدهید و
و سپس دادخواست تقسیم ترکه اقامه نمایید
یا از تمام ورثه وکالت بگیرید و مالیات بر ارث را پرداخت نمایید و

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اموال مادر خود را به دارایی معرفی و گواهی پرداخت مالیات را اخذ و سپس درخواست انحصار وراثت را از طریق دفاتر خدمات قضایی را مطرح نمایید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

ابتدا شما به طرفیت بقیه وراث دادخواست انحصار وراثت کنید و سپس درخواست تقسیم ترکه و مالیات بر ارث نیز از طریق اداره دارایی قابل محاسبه است

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

بدوا انحصار وراثت نمایید مالیات بر ارث بر اساس قیمت منطقه ای تعیین می گردد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با اخذ انحصار وراثت دادخواست تقسیم ترکه بدهید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود ابتدا نسبت به اخذ گواهی انحصار وراثت اقدام نمایید سپس دادخواست تحریر ترکه و تقسیم مطرح بفرمائید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

درود بعد از اخذ انحصاروراثت دادخواست تقسیم ترکه بدهید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

ابتدا انحصار وراثت نمایید از حوزه مالیاتی که ملک در آن واقع است نسبت به پرداخت مالیات اقدام کنید.

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

به شورای حل اختلاف محل فوت مراجعه کنید