مشاوره حقوقی رایگان - سو پیشینه و استخدامی در قوه قضاییه

با سلام
من سال 97 به دلیل جرح به شخصی که ورود به عنف به خونه اینجانب داشته به یکسال حبس و دیه محکوم شدم و قاضی به دلایل شخصی حکم به محکومیت من داد برای ورود به عنف دادخواست دادم ولی قاضی گفت به هرحال باید طرفو نمیزدی ، که متاسفانه به دلیل عدم پرداخت رشوه به قاضی به تحمل حبس محکوم شدم حالا برا استخدام در دستگاه قضایی قبول شدم در ضمن قبلا در یه اداره دیگه پاره وقت مشغول بودم و سال 96 استعلام منو گرفتن مشکلی نداشتم و تو جرمی که مرتکب شدم طرف بعو سه ماه رضایت داد منم سه ماه حبس کشیدم و سه ماه دیگش تعلیق شد که اونم تموم شد و طبق قانون هیچگونه محکومیت موثری قلمداد نمیشود،،آیا به نظر شما این محکومیت قبلی من باعث میشه گزینش منو رد کنه یا نه؟
درضمن طبق ماده 25قانون مجازات نه تنها شامل محکومیت موثر نمیشم بلکمم میشه توی سوابق پیشینه کیفری لحاظ نشه؟
با تشکر

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بستگی به شرایط استخدام و لویت کار شما در ان اداره دارد. این محکومیت اگرچه در سجل کیفری شما هست ولی موثر نیست

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

محکومیت شما موثر نیست ولی اگر برای محل استخدام سوابق مهم باشد قابل پیگیری است

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
سابقه کیفری موثر محسوب نمی شود.
در صورت درخواست سابقه کیفری مشکلی پیش نمیاد .

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

سابقه کیفری موثر نمی باشد و بسته به اداره استخدامی دارد

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام بعضی از مشاغل مثل قضاوت استعلامات سختگیرانه تری دارند با این حال انشالله مشکلی ایجاد نمیشود

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

باسلام بستگی به ارگان مربوطه داردولی به نظرموثرنمی باشدچون تعلیق گردیده

معصومه  پاكدامن

معصومه پاكدامن :

سلام وقت بخیر
دیدگاه شما نسبت به قضات بدبیانه بصورت واضح است .
جرم ورود بعنف از جرائمی ست که سوابقش بعد سه سال غیرموثرمیشود ولی ازبین نمیرود و فلسفه بانک اطلاعات سجل کیفری برای همین ست که سوابق افراد باقی بماند . جرم دیگرشما نمیدانم چیست ولی قطعا شامل مرور زمان شده ست اما در سجل کیفری شما باقی ست
دو دسته سابقه وجود دارد یکی موثرو دیگری غیر موثر است
و در استعلام ارگانهایی مثل قوه قضاییه ، وزارتخانه ها، سفارتها ومدارس و دانشگاههاو مجلس ، بررسی سوابق افراد انجام میشودو حتی سوابق غیر موثردربعضی موارد باعث رد صلاحیت افراد میشود . مثلا محکومیت دررانندگی بدون پروانه ، سابقه غیر موثر تلقی میگرددولی محکومیت ضرب وجرح عمدی ، سابقه موثر قلمداد میشود

فاطمه مسعودآزاد

سرکار خانم فاطمه مسعودآزاد :

سلام وقت بخير.
سابقه کیفری موثر محسوب نمی شود اما اگر محل استخدام از حساسيت زيادي برخوردار باشد ممكن است اين موضوع موثر و مهم باشد.

ژیلا قهرمانی

سرکار خانم ژیلا قهرمانی :

سابقه کیفری موثر که منجر به صدور حکم قطعی شده باشد در سو پیشینه ثبت میشود