مشاوره حقوقی رایگان - رابطه نامشروع

با عرض سلام.ببخشین من حدود سال 94 از طریق مجازی آشنا شدم چندوقت باهم بودیم اون مشهد بود من تهران یک بار اون خانوم رو دیدم . ولی بعد از مدتها پدرش رفته بود به جرم مزاحمت تلفنی و رابطه نامشروع از من شکایت کرده بود که اصلا نه پلیسی نه چیزی مارو نگرفته بود .و من اصلا دادگاه و اینام نرفته بودم که برام حکم‌ اومد درخونه حبس تعزیری دو سال با یک‌میلیون هشتصد جریمه بازم نرفتم ولی با پدر اون خانوم صحبت کردم . بعد چندوقت بهم زنگ زدن که گفتن ما رضایت دادیم و حل شد همه چی .. حالا می‌خوام بدونم آیا من می‌خوام استخدام سپاه بشم این سوپیشینه حساب میشه .بعداز گذشت چندسال یعنی هنوزم تو سیستم سابقه هستش .واینکه اصلا من نرفتم دادگاه و زندان و این چیزا خودشون حکم دادن خودشونم رضایت دادن اصلا نمی‌دونم فلسفه این چی بود ممنون میشم راهنمایی کنید..

پاسخ ها :

تهمینه عزیزی

سرکار خانم تهمینه عزیزی :

با سلام. این مورد جزو سوابق نخواهد بود. ضمن اینکه بهتر بود در صورتی ک مطمئنید اقدامی ک رابطه نامشروع محسوب شود انجام نداده اید از خود رفع اتهام و اعاده حیثیت کنید.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با این توضیحات ممکن است مشکل پیش بیاد

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

جز سوابق نیست اما هرارگانی ضوابط خاص خودرا دارد ممکن است مشکل پیش اید

محدثه  مرادي قهدريجاني

سرکار خانم محدثه مرادي قهدريجاني :

سلام سوء پیشینه محسوب نمیشود لیکن ارگان مربوطه احتمال دارد سوابق شما را استعلام کند

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

سابقه موثر کیفری تلقی نمی گردد ولیکن در سجل کیفری شما ثبت خواهد شد و امکان اینکه از این طریق توسط مرجع مربوطه استعلام گردد وجود دارد

افروز گل کارنارنجی

افروز گل کارنارنجی :

ایا تا به حال در خواست گواهی عدم سوء پیشینه از پلیس 10 یا مراجع قضایی کردید؟

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
سپاه نسبت ارگان های دیگر سختگیرتر است قابل پیش بینی نیست

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

سوء پیشینه محسوب نمیشود لیکن ارگان مربوطه احتمال دارد سوابق شما را استعلام کند

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام قابل بررسی است
ممکن است جنبه عمومی جرم ، وجود داشته باشد و

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام با این توضیحات ممکن است مشکل پیش بیاد

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

سوگ سابقه محسوب نمی شود ولیکن برای استخدام در برخی مراجع مشکل ساز خواهد شد

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
سوپیشینه مربوط به یکسری جرایم خاص است

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود.
سوسابقه موثر کیفری نخواهد داشت اما بسته به ارگان مربوطه ممکن است کلیه سابقه درخواست گردد