مشاوره حقوقی رایگان - آیا گرفتن وکالت بلاعزل مسکن مهر قبل از تحویل و صدور سند پنج برگی قانونی هست؟

سلام من یک واحد مسکن مهر رو قبل از تحویل و ایجاد سند پنجبرگ به صورت وکالت بلاعزل خریداری کردم ، دفترخانه خیلی سخت قبول کرد صادر کنه، آیا این وکالت قانونی هست ؟ آیا فروشنده میتونه به اسم خودش بزنه و وکالت رو باطل کنه؟ آیا انجام اینکار جرم حساب میشه و ممکنه شکایت بکنیم ؟
ممنون میشم پاسخگو باشید

پاسخ ها :

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

ایرادی ندارد با توجه به قرارداد و وکالتنامه امکان انتقال مالکیت هست البته وکالتنامه ایجاد مالکیت نمی کند باید در استفاده از وکالتنامه عجله کنید.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

در صورتیکه مالک حق انجام مورد وکالت را از خود ساقط نکرده باشد میتواند انتقال دهد شما باید هر چه سریعتر برای سند اقدام کنید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام در هرصورت پیگیر باشد تا سند به نام شما منتقل شود

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر مسکن مهر خریداری کرده باشید فروشنده در صورت انتقال و تنظیم سند به نام خود شما می توانید طرح دعوی کنید.
بهتر است با وکالت قبل از اقدام فروشنده پیگیری کنید.

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

بستگی به مفاد وکالت دارد

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

صرف وکالت بلاعزل دلیل بر مالکیت نیست لذا توصیه می شود هرچه سریعتر نسبت به تنظیم انتقال سند 5 برگی و ثبت نام شما در شرکت تعاونی اقدام نمایید

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

مالک حق انجام مورد وکالت را از خود ساقط نکرده باشد میتواند انتقال دهد

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام بله ، منافاتی ندارد