مشاوره حقوقی رایگان - رد شدن در گزینش ایثارگران

با سلام و تبریک سال نو
بنده در آزمون استخدامی وزارت بهداشت قبول شدم . اما گزینش به دلیل داشتن آرایش و حجاب ناکامل منو رد کردند . اما در مرحله ی تجدید نظر رای من برگشت و با استخدام من موافقت شد. الان پیمانی هستم و مشمول تبدیل وضعیت ایثارگرانم. اما گزینش به دلیل اینکه در مرحله ی اول رد شدم با تبدیل وضعیتم به رسمی موافقت نکردن و گفتند بایستی یه سال منتظر باشی برای رسمی شدن. حالا میتونن موافقت نکنن با رسمی شدن من با توجه به اینکه ایثارگری دارم ؟یا میتونم شکایت و پیگیری کنم یا نه باید منتظر باشم یک سال ؟

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

یک سال منتظر باش و حجاب را هم رعایت کن انشالله که درست می شود.
باشکایت مشکل حل نمی شود، اما بنیاد شهید می تواند کمک کند.

شاهرخ صحرائی

جناب آقای شاهرخ صحرائی :

بر اساس قانون ایثارگری مکلف به تبدیل وضعیت شما به رسمی هستن

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

بله و به مدت یک سال به صورت موقت خواهید بود و بعد از یک سال
رسمی دائم خواهید شد
و امکان شکایت وجود ندارد