مشاوره حقوقی رایگان - ترک خانه توسط زوجه

از تاریخ 1401/1/7 صبح به اسم سرکار رفتن خانه رو ترک کرده ودیگه برنگشته اکنون در خانه ی پدرش هست به دلیل واهیه کتک زدنش که صحت ندارد به خانه باز نمیگردد

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

دادخواست الزام به تمکین و بازگشت به زندگی مشترک را مطرح نمایید

ژیلا قهرمانی

سرکار خانم ژیلا قهرمانی :

ابتدا به طور مسالمت امیز مسئله را حل کنید بهتر است

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بدوا اظهارنامه ارسال کنید و سپس دادخواست الزام به تمکین بدهید.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود ابتدا اظهارنامه ارسال دارید اگر افاقه ننمود سپس دادخواست الزام به تمکین مطرح بفرمائید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام. ابتدا اظهارنامه ارسال نمایید و سپس دادخواست الزام زوجه به تمکین
اقامه نمایید و