مشاوره حقوقی رایگان - حق قانونی شوهر اطلاع داشتن از محل سکونت و کار زوجه در دوران جدایی و دادگاه

سلام وقت
زوجه حدودا دو سالی هست منزل زوج را ترک کردن و به خانه پدر رفتن بعد از گذشت چند ماه با فروش خانه و جابه جا شدن هیچگونه آدرس جدیدی به زوج ندادن همچنین خاموش کردن تلفن همراه. و تنها درخواست زوجه مهریه هست و حتی دادخواست طلاق ثبت نکرده و با خیال راحت و آسوده اقساط مهریه را دریافت کرده و هر جوری که دلش میخاد زندگی می کنه. آیا شوهر حق قانونی داره که از آدرس در کل حال و روز و رفت و آمد زوجه اطلاع داشته باشه؟
ممنون از تمام وکلا و کل کسانی که برای این سایت زحمت می کشن.

پاسخ ها :

محمد مطهری

جناب آقای محمد مطهری :

سلام
ایشان همچنان همسر شماست و خواسته شما قانونی،شرعی و منطقی است....
چنین زنی حق نفقه نداره